navigate_before
navigate_next
arrow_back

Evenimente corporate

Bine ați venit la Mauka

locația perfectă pentru organizarea evenimentelor corporate! Avem 4000 m² special pregătiți pentru echipa ta! Indiferent de sezon, activitățile de team building găsesc aici locul ideal - fie că vorbim de vară sau iarnă, toate vor fi memorabile la Mauka.

Destinația ideală pentru organizarea evenimentelor corporate, unde visele devin realitate și succesul se întâlnește cu rafinamentul. Suntem locul perfect pentru a găzdui o gamă variată de evenimente, de la lansări de produse sau servicii, expozitii și workshop-uri, până la aniversări și recompense pentru angajați, precum și întâlniri și reuniuni interne.

Lansări
  • Produse
  • Servicii
  • Branduri
  • Degustari
Coporate
  • Workshop-uri
  • Team Building-uri
  • Aniversări și recompense pentru angajați
  • Întâlniri și reuniuni interne

Creați, inovați, colaborați: locația perfectă pentru evenimentele Corporate!

Locația noastră vă inspiră să creați, să inovați și să colaborați într-un mediu captivant și stimulativ!Vă oferim o gamă variată de activități și servicii corporate menite să vă aducă echipele mai aproape și să stimuleze dezvoltarea profesională și personală.

De la sesiuni interactive de brainstorming și workshop-uri tematice, până la simulări de situații practice și activități de team-building distractive, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă consolida relațiile de echipă și pentru a dezvolta abilitățile profesionale ale participanților.

Alături de noi, veți descoperi o varietate de sesiuni de instruire și instruire de grup, precum și oportunități de networking pentru a vă conecta cu profesioniști din domeniul dvs. Prin intermediul activităților recreative și a sesiunilor de evaluare a performanței și feedback, ne asigurăm că fiecare eveniment este o experiență memorabilă și productivă.

Veniți să vă alimentați imaginația, să vă dezvoltați abilitățile și să vă conectați cu colegii într-un mod inovator și distractiv! Aici, la locația noastră, viitorul colaborării corporate este în mâinile dvs.!

Sesiuni de brainstorming

Organizarea de sesiuni interactive pentru generarea de idei și soluționarea problemelor în echipă. Participanții sunt încurajați să vină cu idei noi și inovatoare, să le împărtășească și să le dezbată într-un mediu deschis și colaborativ.

Workshop-uri interactive

Workshop-uri tematice pentru dezvoltarea abilităților profesionale, precum leadership, comunicare eficientă sau gestionarea timpului. Participanții au oportunitatea de a învăța și de a practica diferite tehnici și strategii într-un mediu interactiv și captivant.

Simulări și role-play-uri

Simulări de situații specifice domeniului de activitate al companiei, pentru a îmbunătăți abilitățile practice și luarea deciziilor. Prin intermediul unor scenarii realiste și exerciții de rol-play, participanții pot experimenta diferite situații și pot dezvolta abilități practice necesare în mediul lor de lucru.

Activități de team-building

Jocuri și exerciții de echipă pentru consolidarea relațiilor și îmbunătățirea colaborării între colegi. Prin intermediul unor activități distractive și provocatoare, participanții sunt încurajați să lucreze împreună, să-și dezvolte încrederea și să-și consolideze relațiile profesionale.

Sesiuni de instruire și instruire de grup

Prezentări și instruiri privind noile tehnologii, procese sau politici în cadrul companiei. Participanții au ocazia să învețe despre schimbările sau inovațiile din domeniul lor de activitate și să își îmbunătățească competențele într-un mediu de învățare interactiv și adaptat nevoilor lor.

Dezvoltarea creativității

Activități creative, precum pictură sau sculptură, pentru a stimula gândirea creativă și inovația în cadrul echipei. Prin intermediul unor activități artistice și creative, participanții sunt încurajați să-și exploreze și să-și dezvolte abilitățile de gândire creativă și soluționare a problemelor.

Sesiuni de mentorat și coaching

Sesiuni individuale sau de grup cu mentori sau coach-uri pentru dezvoltarea profesională și personală a participanților. Prin intermediul unui mentorat și coaching personalizat, participanții pot obține feedback și îndrumare pentru a-și îmbunătăți performanța și a-și atinge obiectivele profesionale și personale.

Sesiuni de networking

Oportunități de a întâlni și a interacționa cu alți profesioniști din domeniu pentru schimbul de idei și experiențe. Participanții pot construi noi relații profesionale, pot face schimb de cunoștințe și pot identifica oportunități de colaborare într-un mediu de networking interactiv și stimulant

Activități recreative

Pauze active sau activități recreative, cum ar fi yoga sau meditație, pentru a menține energizarea și concentrarea participanților. Prin intermediul unor activități relaxante și revitalizante, participanții pot îmbunătăți starea lor de bine și pot menține un nivel ridicat de energie și concentrare pe parcursul evenimentului

Evaluarea performanței și feedback

Sesiuni de evaluare a performanței și furnizare de feedback constructiv pentru îmbunătățirea continuă a echipei și a proceselor de lucru. Prin intermediul unor sesiuni structurate de evaluare și feedback, participanții pot identifica punctele lor tari și punctele de îmbunătățire și pot dezvolta planuri de acțiune pentru a-și atinge obiectivele și a-și îmbunătăți performanța.

Cere oferta

Vă invităm să alegeți MAUKA ca locația perfectă pentru evenimentele corporate ale companiei voastre. Contactați-ne acum pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a începe să planificăm împreună cele mai reușite și memorabile evenimente pentru afacerea voastră. La MAUKA, visele voastre devin realitate, iar succesul are o casă desprinsă din povești!