navigate_before
navigate_next
arrow_back

Nunți

Descoperă spațiul perfect pentru nunta ta de vis!

Dacă ți-ai găsit partenerul ideal

Vă așteptăm la Mauka să sărbătoriți. Cu o capacitate de 80-100 de persoane în sezonul de vară și o atmosferă intimă pentru nunți de maxim 80 de persoane în sezonul rece, te așteptăm să transformăm ziua ta specială într-un eveniment memorabil!

La Mauka, te poți bucura de întreaga locație în exclusivitate, oferindu-ți șansa de a personaliza fiecare aspect al evenimentului tău. Adaugă elemente speciale sau atracții externe, cum ar fi un stand de înghețată, tobogan gonflabil gigant, stație de popcorn sau stație de vată de zahăr, pentru a crea o atmosferă unică și irepetabilă.

Echipa noastră dedicată și profesionistă îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să planifici fiecare detaliu, asigurându-ne că evenimentul tău va fi perfect în fiecare aspect. De la decoruri și aranjamente florale, până la meniuri personalizate și divertisment, ne vom asigura că visul tău de nuntă devine realitate.

Așadar, alege Mauka ca locația ta pentru organizarea nunții și fă ca această zi să fie una pe care și-o vor aminti cu drag atât tu, cât și invitații tăi pentru totdeauna. În mijlocul naturii și într-un decor spectaculos, vom crea împreună o poveste de dragoste de neuitat!

5 lucruri importante
De bifat înainte de a decide să te căsătorești
  • 1. Compatibilitatea și valori comune.
  • 2. Comunicarea și înțelegerea reciprocă.
  • 3. Respect și sprijin reciproc.
  • 4. Încredere și fidelitate.
  • 5. Rezolvarea conflictelor.

Acum că ești hotărât...

...dorim să transformăm visul tău de nuntă în realitate! Cere acum oferta noastră personalizată și descoperă cum MAUKA poate deveni locația perfectă pentru ziua ta specială. Contactează-ne pentru detalii și să creăm împreună o nuntă memorabilă!