navigate_before
navigate_next
arrow_back

Povestea noastră

Bun venit într-un univers arhitectural și artistic ieșit din comun, unde fiecare detaliu se împletește pentru a crea o experiență de neuitat! Clădirea noastră este mult mai mult decât o simplă locație - este o operă de artă în sine.

Proiect finalizat
  • 2022
Locație
  • Săftica
Capacitate interior
  • 80 de persoane
Capacitate în aer liber
  • 120 de persoane

Playful events house

Într-un colț pitoresc al naturii, sub cerul senin și printre verdeața vibrantă, se ascunde o locație unică numită Mauka.   

Cu o înălțime generoasă de 10 metri, spațiul de servire se desfășoară liber și nelimitat, într-o casă necompartimentată atât pe orizontală, cât și pe verticală. Acoperișul de stuf adaugă un farmec rustic și natural întregii clădiri. Forma de bază, o prismă închisă la capete de două jumătăți de con, contribuie la unicitatea și originalitatea sa.

Arhitectura

Lumina

maestrul Virgil Sripcariu

Lumina joacă un rol esențial în atmosfera acestui loc fascinant. Spațiul este iluminat de o operă de artă creată de maestrul Virgil Sripcariu de la Piscu – 100 de papuri de cupru atârnate cu capul în jos din tavan, fiecare încununat cu un bec în vârf. Această instalație luminoasă creează un efect magic și spectaculos, întregul loc părând că strălucește sub stele.

Designul interior este la fel de impresionant ca și arhitectura exterioară. Minimalismul este punctul central, permițând formelor și culorilor să iasă în evidență. Aici, natura și păsările devin protagoniști, peretele manual realizat în nuanțe de gri și ciment fiind o adevărată operă de artă în sine.

Podeaua îmbină cu măiestrie gresia și microcimentul, oferind o textură și un aspect plăcut. Paleta de culori este subtilă și sofisticată, cuprinzând nuanțe de gri, cupru și lemn. Această combinație subtilă de culori încântă privirea și creează o atmosferă caldă și primitoare.

Desing interior

Povestea noastra

       Acest loc magic se întinde pe o suprafață generoasă de 4000 de metri pătrați, oferind o oază de libertate și frumusețe pentru cei care îl vizitează.

   Aici, în mijlocul armoniei naturale, o familie pasionată a decis să creeze ceva cu adevărat special. În 2021, din iubire pentru natură și dornici să ofere oamenilor momente unice, s-a născut Mauka.

  Acest loc de poveste devine o extensie firească și organică a atelierului Tort Design, locul în care bucuriile dulci se împletesc cu magia momentelor petrecute alături de suflete frumoase.

   Cu inima deschisă și gânduri pline de căldură, familia Mauka a strâns în jurul său oameni dragi și pasionați pentru a da viață acestui loc de vis. Aici, toți cei care ajung să-și petreacă timpul pot să scrie propriile povești.

 Fiecare eveniment organizat devine o experiență memorabilă, iar natura însăși se îngemănează cu oamenii frumoși pentru a crea amintiri de neprețuit.

   Cu fiecare pas pe aceste meleaguri îmbietoare, se simte iubirea și pasiunea cu care a fost creat Mauka. Înconjurați de frumusețe și căldură, oamenii se simt ca acasă și devin părtași la această poveste de succes. Fiecare detaliu, fiecare colțișor, și fiecare zâmbet reflectă esența acestui loc unic.

   Așadar, cu fiecare eveniment ce prinde viață la Mauka, se adaugă o nouă pagină în cartea poveștii lor. Aici, în mijlocul naturii generoase și cu sufletul deschis, toți cei ce trec pragul Mauka devin artizani ai propriilor povești, iar fiecare clipă petrecută împreună devine neprețuită.

80
Locuri interior
150
Locuri interior si exterior
4000
Spatiu mp

Galerie foto

Vă invităm să vă bucurați

de magia locației noastre, unde eleganța și distracția se întâlnesc armonios!